Útmutató a munkáltatói regisztrációhoz

Cégnév megadása

A regisztráció megkezdéséhez meg kell adnod a cég nevét. Ezt a “Céged neve, amit regisztrálni szeretnél” felirat alatti szövegdobozban teheted meg. Kezdd el gépelni a cégnevet, majd válaszd ki a lenyíló listából. Ha nem találnád a listában, hozzáadhatsz új nevet is

Regisztráció módjának kiválasztása

A regisztráció kétféleképpen történhet. Vagy egy, már létező profil / fiók kiválasztásával, vagy az adataid megadásával. 

Regisztráció profil / fiók kiválasztásával:

Válassz az alábbi lehetőségek közül egyet, majd jelentkezz be a kiválasztott profilodba.

Sikeres bejelentkezést követően a regisztráció végére értél!

Saját adatok megadásával:

Kattints az “E-mail-címmel” gombra. Ezt követően megjelenik egy regisztrációs felület, ahol meg kell adnod a nevedet, e-mail-címedet és egy jelszót, majd el kell fogadnod a mytime.jobs Adatkezelési tájékoztatójában és ÁSZF-jében foglaltakat. Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a portál fejlesztéséről és az újdonságokról, ezt is megadhatod.

Az adatok helyes kitöltését követően kattints a Regisztrálok feliratú gombra.

E-mail-cím aktiválása (Saját adatok megadása esetén)

A Regisztrálok gomb megnyomását követően aktiválnod kell a regisztrációs e-mail-címedet. Ehhez nyisd meg az aktivációs levelet, amit a címedre küldtünk. Itt találni fogsz egy Aktiválom a regisztrációmat gombot. A gomb megnyomásával meg is történt az e-mail-cím aktivációja, ezzel a regisztráció végére jutottál!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is:

LinkedIn
Facebook
E-mail